Äppelpaj med smuldeg – ett enkelt recept på äppelpaj gjord på smuldeg -en äppelpaj med smuldeg helt enkelt!
Ingredienser
äpplen
kanel
150 g margarin
2 dl strösocker
4 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
Gör så här
Smörj och bröa en pajform. Skala, kärna ur och klyfta äpplen och lägg i formen så att det täcker botten. Kör äpplena på högsta effekt i micron tills de blir mjuka. Blanda margarin, socker mjöl, bakpulver och vaniljsocker i en bunke och arbeta ihop till en smulig deg; antingen med fingrarna eller med elvisp. Strö kanel över äpplena och bred ut smuldegen överst. Grädda i nedre delen av ugnen i 200° tills pajen är gyllene.
Originally posted 2015-10-04 11:59:38. Republished by Blog Post Promoter
Sanna: Det kallas humor.
Du är uppenbarligen inte introducerad till det ämnet.
😉
Hallå det är ju ett recept på Äppelkaka där varken banan eller choklad förekommer, vad pratar ni om?
Asså nu blir jag lite förvirrad! Läste kommentarerna och fattade det som att det skulle vara choklad och banan i också? Ska det vara vit eller ljus choklad?! Blir galen, gjorde en med mörk choklad men det blev ju inte alls gott! Ska man steka bananen innan eller nåt?
hahahahaha, ååå, de här kommentarerna gjorde min dag! helt underbart. jaja.. nu ska i alla fall jag göra äppelpaj. 🙂
Jag förstår inte vad choklad har med köttfärslimpa att göra
Bananernföre chokladen, anners hinner chokladen smälta för mycket.!!!
ska bannanen före eller efter chokladen!?
Den här tråden är helt surrealistisk 🙂
Vafan dillar ni om? Finns ju ingen choklad i receptet överhuvudtaget!?
Alltså chokladen blir ju udda till det här!
Chokladen skär ju sig med de andra ingridiensern… Hur ska man egentligen göra?
Vilken choklad ??
Det finns ej någon choklad i receptet !!
Men hallå? cholkaden är ju omöjlig med att ha och göra med!?
vilken choklad??
Vad är det för fel på det här receptet egentligen? Chokladen smälter ju inte?
MvH Dan