Äppelkaka i långpanna! Anitas rörda äppelkaka – en riktigt god äppelkaka i långpanna! Continue reading Anitas rörda äppelkaka
Originally posted 2015-04-24 12:06:23. Republished by Blog Post Promoter
Äppelkaka i långpanna! Anitas rörda äppelkaka – en riktigt god äppelkaka i långpanna! Continue reading Anitas rörda äppelkaka
Originally posted 2015-04-24 12:06:23. Republished by Blog Post Promoter
Äppelpaj med dinkel (lågt GI) – en god och enkel äppelpaj med dinkel – lågt GI. Continue reading Äppelpaj med dinkel (lågt GI)
Originally posted 2015-06-23 21:12:18. Republished by Blog Post Promoter
Äppelpaj med havregryn – ett enkelt och gott recept på äppelpaj med havregryn – enklaste äppelpajreceptet med havregryn. Continue reading Äppelpaj med havregryn
Originally posted 2015-07-08 23:21:39. Republished by Blog Post Promoter
Smält margarinet i en kastrull. Rör ned socker, hälften av kanelen, vaniljsocker och havregryn. Lägg äppelskivorna i en pajform, cirka 23 cm i diameter. Bred över smeten och strö resten av kanelen ovanpå. Grädda mitt i ugnen i 225 grader runt 20 minuter eller tills pajen är gyllenbrun. Servera med vaniljsås eller vaniljglass. Det blir ungefär 8 bitar. Continue reading Världens enklaste äppelpaj
Originally posted 2015-07-24 01:31:20. Republished by Blog Post Promoter
Enklaste äppelpajreceptet för dig som gillar smulpaj med äpplen som inte vill bli kladdig själv när pajdegen ska blandas. Ett enkelt och nyttigare äppelpajreceptet där man får en riktigt god äppelpaj, men utan själva kladdet. Då du inte behöver använda lika mycket smör som en vanlig äppelpaj så blir äppelpajen också nyttigare.
(4 portioner)
* 4 äpplen
* 2 tsk kanel
* 2 msk socker
* 2 dl havregryn
* 1 dl mjöl
* 1 msk socker
* 100 g smör
1. Skala, kärna ur och skiva äpplena.
2. Lägg äpplena i en ugnsfast form.
3. Strö socker och kanel över äpplena.
4. Ta fram en bunke! Blanda havregryn, mjöl och socker i bunken. Häll över äppelskivorna i bunken.
5. Ta fram en osthyvel. Hyvla smöret till tunna skivor och täck över mjölblandningen.
6. Grädda i cirka 20 minuter i 225 °C tills du får fin färg och en knäckig yta på pajen.
ca 25 minuter
Vaniljsås eller vaniljglass.
Originally posted 2015-07-21 00:54:53. Republished by Blog Post Promoter
Äppelpaj recept med smultopping som Malin Hellberg och Peter gjorde tillsammans! Hon tycker att pajen är barnsligt lätt att göra och lika barnsligt gott att äta! Pajen passar utmärkt med någon av de svenska äppelsorterna som finns att köpa i affärerna nu (om man inte har ett eget äppelträd förstås, det vore ju det optimala). Receptet hittade hon hos Emelie, och gjorde några yttepyttesmå förändringar. Continue reading Äppelpaj med smultopping
Originally posted 2015-03-07 03:08:04. Republished by Blog Post Promoter
LCHF äppelpaj – har du börjat med LCHF (Low Carb High Fat) diet och kanske fortfarande vill unna dig en äppelpaj ibland? Hittade följande äppelpaj a lá LCHF recept på Garlicas kostblogg. En mycket god LCHF äppelpaj för dig som går på LCHF diet! Continue reading Äpplepaj à la LCHF
Originally posted 2015-10-07 12:12:43. Republished by Blog Post Promoter
Originally posted 2015-04-21 11:34:37. Republished by Blog Post Promoter
Originally posted 2015-08-23 05:57:10. Republished by Blog Post Promoter
Krämig äppelpaj – mums! Det här äppelpaj receptet fick jag av att snoka på min mamma när hon bakade när jag var liten! Utifrån vad jag listat ut så ska du göra så här för att få en mumsig äppelpaj!
Continue reading Krämig & mumsig äppelpaj
Originally posted 2015-08-29 06:47:27. Republished by Blog Post Promoter