Tag Archives: Havregryn

Äppelpaj på härliga vinteräpplen

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.6/10 (10 votes cast)

Härligt äppelpaj recept på en skånsk äppelpaj och smulpaj från Bakspecialisten Jessica!  Receptet är en blandning  av skånsk äppelpaj och smulpaj. Continue reading Äppelpaj på härliga vinteräpplen

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 4 votes)

Originally posted 2012-01-17 01:12:55. Republished by Blog Post Promoter

Smarrig knaprig äppelpaj!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.4/10 (219 votes cast)

Knaprig äppelpaj med egengjord vaniljsås! Den här pajen har på en bakning blivit en klar favorit! Smarrig, knäckig och enkel! Slängs ihop i ett nafs… och smakar helt ljuvligt! Continue reading Smarrig knaprig äppelpaj!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +13 (from 31 votes)

Originally posted 2015-08-26 06:29:30. Republished by Blog Post Promoter

Världens enklaste äppelpaj

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.8/10 (46 votes cast)

Smält margarinet i en kastrull. Rör ned socker, hälften av kanelen, vaniljsocker och havregryn. Lägg äppelskivorna i en pajform, cirka 23 cm i diameter. Bred över smeten och strö resten av kanelen ovanpå. Grädda mitt i ugnen i 225 grader runt 20 minuter eller tills pajen är gyllenbrun. Servera med vaniljsås eller vaniljglass. Det blir ungefär 8 bitar. Continue reading Världens enklaste äppelpaj

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 12 votes)

Originally posted 2015-07-24 01:31:20. Republished by Blog Post Promoter

Äppelpaj med lågt GI

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.7/10 (68 votes cast)

En riktigt god och nyttig äppelpaj med lågt GI. Äppelpajen är väldigt enkel och det går väldigt snabbt göra äppelpajen. Enkel äppelpaj smulpaj gjord på äpplen och  –  äppelpaj med lågt GI. Continue reading Äppelpaj med lågt GI

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +6 (from 12 votes)

Originally posted 2015-09-07 08:31:28. Republished by Blog Post Promoter

Äppelpaj med smultopping

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.8/10 (8 votes cast)

Äppelpaj recept med smultopping som Malin Hellberg och Peter gjorde tillsammans! Hon tycker att pajen är barnsligt lätt att göra och lika barnsligt gott att äta! Pajen passar utmärkt med någon av de svenska äppelsorterna som finns att köpa i affärerna nu (om man inte har ett eget äppelträd förstås, det vore ju det optimala). Receptet hittade hon hos Emelie, och gjorde några yttepyttesmå förändringar. Continue reading Äppelpaj med smultopping

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +5 (from 5 votes)

Originally posted 2015-03-07 03:08:04. Republished by Blog Post Promoter

Min egen äpplekaka

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.1/10 (15 votes cast)

Min egen äpplekaka

Ingredienser

6-8 äpple
kanel
150 gr. smör
1 1/2dl. socker
2 dl. vetemjöl
1 dl. havregryn
1 msk. vaniljsocker
1 tsk. bakpulver

Gör så här

Skala och kärna ur äpplen, klyfta och lägg i en eldfast form strö över kanel. Smält smöret i en kastrull och blanda i de torra ingredienserna.
Bre smeten över äpplen. 200° ca. 25 min. Serveras med vaniljsås.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +11 (from 17 votes)

Originally posted 2015-06-26 21:46:40. Republished by Blog Post Promoter

Appfelpaj light

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (38 votes cast)

Härlig och smarrig tysk äppelpaj – tysk appfelpaj light – enkelt recept på tysk äppelpaj. Detta är en tysk light äppelpaj, dvs den är nyttigare än vanlig äppelpaj. Continue reading Appfelpaj light

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +7 (from 9 votes)

Originally posted 2015-09-16 09:47:10. Republished by Blog Post Promoter

Äppelpaj med havregryn

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (94 votes cast)

Äppelpaj med havregryn – ett enkelt och gott recept på äppelpaj med havregryn – enklaste äppelpajreceptet med havregryn. Continue reading Äppelpaj med havregryn

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +12 (from 26 votes)

Originally posted 2015-07-08 23:21:39. Republished by Blog Post Promoter