Tag Archives: Vetemjöl

Äppelkaka med mandelmassa

En enkelt och gott äppelpaj recept med mandelmassa.

Äppelpaj med mandelmassa är supergott och recept är enkelt göra. Receptet på äppelpajen med mandelmassa här nedan räcker för ungefär 4-6 personer. Continue reading Äppelkaka med mandelmassa

Originally posted 2015-02-10 22:35:13. Republished by Blog Post Promoter

Äppelkaka från Alsace

Hacka ihop smör, mjöl, socker och en äggula i matberedaren eller direkt på bakbordet. Arbeta ihop till en deg som får vila i kylskåpet minst en halvtimme.

Tryck ut degen i aluminiumform eller i en form med löstagbar kant (24cm diameter). Skala äpplena och dela dem i kvartar. Skär äpplena i klyftor och lägg i formen. Vispa ihop crème fraiche, ägg, socker och vanilj. Häll smeten över äpplena.

Grädda i nedre delen av ugnen ca 25 min. Servera med crème fraiche.

2dl vetemjöl, 1msk socker, 75g smör, 1 äggula.

Fyllning: 3-4 äpplen, 2dl crème fraiche, 2 ägg, 3/4dl socker, 1tsk vanilj.

Sätt ugnen på 200 grader.

Originally posted 2015-08-20 05:43:48. Republished by Blog Post Promoter

Appfelpaj light

Härlig och smarrig tysk äppelpaj – tysk appfelpaj light – enkelt recept på tysk äppelpaj. Detta är en tysk light äppelpaj, dvs den är nyttigare än vanlig äppelpaj. Continue reading Appfelpaj light

Originally posted 2015-09-16 09:47:10. Republished by Blog Post Promoter

Kryddig äppelpaj

Kryddig äppelpaj recept

Kryddig äppelpaj receptFör ett tag sen blev Malin Hellberg tillfrågad att testbaka en paj från Arla. Hon valde att göra kryddig äppelpaj med egna äpplen från äppelträdet i trädgården. Hon insåg mitt uppe i allt att hon inte hade några hasselnötter hemma, utan i stället tog hon hälften solroskärnor och hälften hackade mandlar. Blev ett riktigt fint crunch! (Och smuldegen är god att äta som den är…) Pajen lever dessutom upp till sitt namn – den är verkligen kryddig!

Hon gav pajen tummen upp, och extra plus för att den var så enkel att göra!

Continue reading Kryddig äppelpaj

Originally posted 2015-08-05 03:20:58. Republished by Blog Post Promoter

Knäckig äppelpaj med havregryn

Knäckig äppelpaj med havregryn – ett enkelt och härligt äppelpaj recept för att göra en frasig och knäckig äppelpaj med havregryn. Äppelpajen är väldigt enkel att göra och det går ganska snabbt att bereda den – det tar endast 20 minuter att tillaga äppelpajen! Continue reading Knäckig äppelpaj med havregryn

Originally posted 2015-07-18 00:26:36. Republished by Blog Post Promoter

Fias amerikanska äppelpaj

Amerikansk äppelpaj – Fias amerikanska äppelpaj med lock

Krispig amerikansk äppelpaj
Fias amerikanska äppelpaj med lock – Källa: Bakspecialisten Jessica!

Fias amerikanska äppelpaj med lock är en äppelpaj som passar riktiga oss alla gottegrisar. En amerikansk rackare till äppelpaj som är söt och knäckig i smaken. Alla älskar amerikanska äppelpaj men det är inte så enkelt att få äppelpajen att bli både god och knäckig i smaken såsom de flesta vill ha den. Det är inte ofta man får tag i ett bra äppelpaj recept på en amerikansk äppelpaj. Nu har vi på äppelpaj.se hittat ett enkelt och härligt recept för att göra en amerikansk äppelpaj. Detta äppelpaj recept på en härlig amerikansk äppelpaj är från Bakspecialisten Jessica! En riktigt god och krispig amerikansk äppelpaj med knäckig yta och varma mjuka äppelbitar! Om du vill försöka dig på att tillaga äppelpajen så går det ganska snabbt och receptet är enkelt att följa och tillaga en smarrig amerikansk äppelpaj. Passa på och laga en god amerikansk äppelpaj. Det tar ca 50 minuter att tillaga fias härliga amerikanska äppelpaj! Continue reading Fias amerikanska äppelpaj

Originally posted 2015-07-11 23:36:11. Republished by Blog Post Promoter